Nu är anmälan till årets knattefotbollsskola öppen för barn födda 2016 & 2017! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Knattefotbollsskola för barn födda 2016 & 2017

Varmt välkomna till Spånga IS FK:s populära knattefotbollsskola!

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till knattefotbollsskola under 2022 för alla barn födda 2016 & 2017!

 

Deltagarna kommer under fem pass på våren och fem pass på hösten få en inblick i spelet fotboll på ett roligt och utvecklande sätt.

 

PLATS & TID

Knattefotbollsskolan hålls på måndagar till torsdagar på våra olika träningsplaner; Solhems BP, Nälsta BP, Gläntan BP och Spånga IP. Träningarna kommer att genomföras mellan klockan 17:00 - 18:00 och startar under vecka 18. Ni väljer själva vilken dag & plan ni vill vara med på utefter vad som passar er bäst. Knattefotbollsskolan pågår sedan den dag & plan ni väljer fram tills vecka 22 innan vi tar ett sommaruppehåll. Återstart sker vecka 34. 

 

KOSTNAD & BETALNING

Kostnaden för knattefotbollsskolan är 1300 kr och då ingår förutom träningstillfällena även en träningströja från Adidas, en vattenflaska och en egen fotboll. En faktura kommer att skickas ut i god tid innan knattefotbollsskolan börjar och fakturan måste vara betald innan knattefotbollsskolan börjar för att få delta. 

 

ANMÄLAN

Anmälan gör du genom att KLICKA HÄR och fylla i anmälningsformuläret. Antalet platser till knattefotbollsskolan är begränsade och det är först till kvarn som gäller. 

 

Vid avanmälan efter vecka 14 sker inte någon återbetalning. En kallelse skickas ut vecka 16.

 

Har ni några frågor gällande knattefotbollsskolan, kontakta ansvarig fotbollskonsulent Kevin Stillwell på kevin.stillwell@spangafotboll.se 

 

Varmt välkommen med din anmälan!

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten