Nu är anmälan till årets knattefotbollsskola öppen för barn födda 2016 & 2017! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P06-U

Prenumerera på lagets kalender
2017-12-04 18:05
Följ lagets träningar, matcher, och andra aktiviteter direkt i din egen kalender!

Om du prenumererar på lagets kalender kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egen kalender. För att ta del av funktionen, följ anvisningar nedan.


Google

Gå till din Google Kalender och klicka sedan på "Lägg till" under rubriken "Andra kalendrar" och välj där "Lägg till webbadress". Ange sedan URL: webcal://cal.sportadmin.se/?id=20345&v=a och klicka på "Lägg till kalender".


Android

För att prenumerera på en kalender i mobil med Android så måste det ske via appen Google Kalender efter att ovan utförts. För att synkronisera lagets kalender behöver du öppna appen Google Kalender och öppna inställningar, bläddra till kalender "Spånga IS Fotbollsklubb - P06-2", klicka på den och aktivera synkronisering.


Iphone

Gå till föreningens hemsida via din mobil och sen räcker det med att klicka på den här länken. Klicka sedan på "Prenumerera" i den ruta som kommer upp.


Outlook

Om du har Outlook på datorn så räcker det med att klicka på den här länken. Då kommer en ruta upp där du väljer att "Skicka till Outlook" och trycker "OK" för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten