SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Fotbollscamp - Augusti 2021Spånga IS Fotboll bjuder in till Fotbollscamp - Augusti 2021 för åldersgrupperna 2008-2010!

 


TEMA

Deltagarna erbjuds tre dagars spelarutbildning enligt Spånga Fotbolls utbildningsplan "Spångamodellen" som går i linje med Svenska Fotbollsförbundets utbildningsmaterial. Här lägger vi fokus på dina fotbollsfärdigheter där du får en fördjupning i anfallsspel, försvarsspel och omställningar med målsättningen att utbilda modiga, kreativa och ansvarstagande spelare.

 

All verksamhet under Augusticampen leds av akademitränare som jobbar inom klubben eller i andra framgångsrika utvecklingsmiljöer i landet.

 

Är du målvakt? Då finns under veckan en speciell målvaktsgrupp som har målvaktsspelet som tema. Mer information

 


DATUM OCH PLATS

Fotbollscamp – Augusticampen under vecka 32, tisdag till torsdag den 10-12 Augusti  10:00-15:00 på gläntans Bollplan i Spånga

 

Möjlighet finns också för de som önskar att lämna och hämta en timme innan eller efter campen då vi håller fotbollsfritids öppet för alla de som önskar med möjlighet att träna lite individuellt eller hänga med kompisarna på fotbollsplanen. Från 09:00 och fram till 16:00 varje dag för de som vill lämna och hämta på väg till och från jobbet eller bara vara så mycket som möjligt på fotbollsplanen!

 

 


ANMÄLAN OCH KOSTNAD

Kostnad: 1.400 kr

 

I deltagaravgiften ingår utöver träningsdagarna även lunch, mellanmål och ett materialpaket med träningströja från Adidas.

 

Mer information samt anmälan för augusticampen öppnar den 21 Juni kl. 12:00. Anmälan

Antalet platser till Fotbollcamp - Augusti är begränsade och det är först till kvarn som gäller. 

 

Efter att ni anmält er skickas en faktura till er inom kort via e-post. Fakturan måste vara betald två veckor innan campen börjar för att få delta. Vid avanmälning efter vecka 29 sker inte någon återbetalning.

 


KALLELSE OCH FRÅGOR

Kallelse skickas ut vecka 30.

 

Har ni frågor om Fotbollcamp - Augusti, kontakta Vår fotbollsutvecklare Ben Åsberg Cronshaw på 076-882 82 06 eller ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se

 


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten