SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P07-U

Välkommen till Spånga Fotboll - P07-U

Officiell hemsida för Spånga P07-U, en trupp med 27 spelare och 4 ledare och som erbjuder en bra fotbollsutbildning och en härlig gemenskap!

 
För lagkontakt, se kontakt i menyn ovan.
Succé i årets första cup
2018-01-05 15:32
Årets första cup Märsta indoor avklarad. En fin start på året med 5 vinster på 5 matcher och 22-2 i målskillnad. Kul också att samtliga deltagare fick göra mål.
Från en bra start till avslut på topp
2017-10-25 10:09

I oktober 2016 slog vi ihop P07-5 och P07-6. Ett lag med spelare från 4 olika skolor där de flesta inte träffats innan första träningen efter Novemberlovet har sammansvetsats till en fantastik grupp spelare. Sammanslagningen började på bästa sätt med vinst i B-finalen i Decembercupen och avslutade året med gruppvinst i Romario Cupen. Under året har laget möt både framgång och motgång i totalt 15 cuper och 3 serier i Sanktan. Höjdpunkten för året var den gemensamma resan till Åland för deltagandet i Ålandstidnings Cup. Samtliga spelare har fått utmanas och utvecklas till duktigare, klokare och modigare spelare under många både hårda och roliga träningar under året.

 

Vi ledare i P07 5/6 vill passa på att tacka samtliga spelare för den vilja, glädje och energi ni visat under året och även den strävan ni har demonstrerat efter att bli bättre fotbollsspelare.

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten