Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P05-2

Välkommen till Spånga IS Fotboll - P05-U
Officiell hemsida för Spånga P05-U, en trupp med 21 spelare och 3 ledare och som erbjuder en bra fotbollsutbildning och en härlig gemenskap!

För lagkontakt, se kontakt i menyn ovan.


P05-U redo för seriestart!
2020-03-28 19:22
Vi är redo, vi är laddade, vi är klara! 

Hoppas nu bara vi kan börja spela Sanktan nästa helg. 

Sista träningsmatchen spelades idag, en mycket välspelad match borta mot Enskede. Vi spelade som ett lag, där spelmognaden gjort sig gällande rejält sista tiden. 

Nu lyssnar vi på vad som sägs och så håller vi oss friska. 

Må väl.
Deltagande på Stockholms Fotboll Cup 2020 är klart
2019-11-07 11:15

Hej,


Här i det kalla, dystra höstmörkret kommer lite positiva nyheter!

Årets sommarcup för P05-2 är bokad och klar.

Vi kommer deltaga på Stockholm Fotboll Cup 2020.

Se info via länken.


https://stockholmfootballcup.com/Första 11-manna cupen avslutad
2019-11-02 23:11
Under lördagen spelade vi våra första 11-manna tävlingsmatcher. Det gick ganska bra, vi vann våra första två matcher, där den andra en sen vändning var extra skön. Därefter blev det en jämn seriefinal där vi tyvärr förlorade med 1-0. I semifinal fick vi sedan möta ett starkt DIF-lag, då våra killar ej fick någon vila mellan matcherna, blev det en riktigt tuff fysisk prövning för oss. DIF gick segrade ur matchen med uddamålet, men vi är glada och stolta över killarnas första 11-manna tävlingsmatcher. En tredje plats i cupen blev resultatet. 

Nu blir det en veckas vila ifrån träningar och matcher. Nästa träning är måndagen 11:e november på Spånga IP. 

Vi syns på fotbollsplan nära dig.

//Henrik
Sanktan avslutas med 3st vinster
2019-10-19 16:22
Så var det dags att runda av ännu en säsong i Sanktan. 
I div.2 avslutade vi med 2st vinster, en WO mot Vasalund och en härlig, mycket spännande 1-0 seger mot BP5. 
I div.3 kördes Kista över, men tyvärr så speglades matchen av det opolerade spelet ifrån Kistas sida. Efter 4-0 till oss så verkade de flesta av Kistas spelare vara ute efter att skada våra, mycket trist. 

Men summa summarum, så avslutar vi 9-manna och Sanktan på bästa sätt, äntligen segrar i båda divisionerna. Nu lägger vi det till handlingarna och blickar med nyfikna ögon fram mot stundande 11-manna spel, ÄNTLIGEN fotboll på riktigt. 
Jämna matcher i Sanktan
2019-09-17 08:35

Våra två lag spelar just nu väldigt jämna matcher i respektive serie.


I div 3 grinar oflytet oss i ansiktet, vinsterna vill inte bärgas. Bra spel flera matcher i rad, massor med målchanser, men besvärande svårt att få in bollen i avgörande lägena. Stämning är dock positiv, alla känner att det kommer vända, snart rullar vinsterna in.


I div 2 börjar flytet komma, en bra blandning med spelare ifrån lag 1 och med vinststarka coachen Erik vid rodret, säkrades en skön vinst mot AIK i söndags. Fingertoppskänsla när Johan flyttades upp på topp i slutet av matchen och säkrade tre härliga poäng i form av projektil i klykan.


Vi syns på en fotbollsplan när dig.

Spångadagen, vem skjuter hårdast?
2019-05-03 10:53
VÄLKOMMEN TILL 2019 ÅRS SPÅNGADAG!
2019-04-29 23:39

Lördagen den 11 maj mellan kl. 11:00 och 16:00 fyller vi Spånga IP med häftiga aktiviteter för både spelare, ledare, föräldrar och syskon. 


Förutom att vi bygger upp den stora aktivitetsytan där ni får testa era skills och ta del av erbjudanden från våra partners, bjuder våra dam- och herrlag in motståndarlagen till kamp. 

Tack vare vårt nya samverkansavtal med Adidas och Stadium bjuder vi tillsammans med deras eventteam in er till en riktigt bra dag för Spångafamiljen.


FYLL LÄKTAREN NÄR DAM- OCH HERRLAGET BJUDER UPP TILL KAMP

Tillsammans fyller vi läktaren på A-plan och är med och peppar våra lag till varsina 3 poäng.

 • 12:00 Div 3 Spånga Dam vs Åkersberga BK

 • 14:30 Div 4 Spånga Herr vs Hallonbergens IFTESTA NÅGON AV ALLA AKTIVITETER


 • Lär dig de coolaste trixen
  Stockholm Street Soccer har med sina häftiga fotbollstricks lockat miljontals visningar världen över. På Spångadagen är de på plats för att  visa alla Spångaspelare hur man gör trix som The snake, Overhead flick, 360 spin och många fler! 

 • ​Utmana våra seniormålvakter
  I matchpauserna har du chansen att lägga bollen på straffpunkten och se om du kan sätta bollen i mål bakom våra egna målvakter i herr- och damlaget.

 • Testa dina skills i teknikbanan
  ​Sitter tekniken och snabbheten i fötterna?

 • Kliv in i Speedshooting-buren 
  Dra till med ditt bästa skott och se hur snabb det går! 

TA DEL AV GRYMMA PRISER PÅ VÅR KOLLEKTION OCH FOTBOLLSSKOR


 • Prova och köp kläderna i Spångas kollektion 
  På plats har vi vår nya partner Stadium som kommer att ha med sig provplagg av Spångas kollektion. Beställ kläderna på plats. Självklart kommer ni också att kunna köpa våra basplagg till grymma paketpriser. 

 • Hitta fotbollsskor för dina fötter med Adidas experter 
  Under dagen har ni Adidas experter på plats för att få hjälp med utprovning av den fotbollsskor som passar dina fötter bäst. 

 • Få 20% rabatt på Adidas fotbollsskor och benskydd
  Stadiumpersonal kommer att finnas på plats och hjälpa dig med beställningar. Under dagen får du 20% rabatt på både ordinarie och redan nedsatta adidas fotbollsskor samt adidas benskydd. Erbjudandet gäller endast på online sortiment. 

TA HEM VINSTER I ÅRETS TÄVLINGAR


 • Vinn en fotbollsresa till England
  Köp dina fotbollsskor på plats och ha möjligheten att vinna en fotbollsresa till England tillsammans med Adidas. Resan gäller för 2 personer* med biljetter, flyg och 1 hotellnatt. 

 • Tävla om bästa utstyrsel och bästa hejarklack
 • På med din bästa Spånga-outifit och var med och tävla om pris för bästa utstyrsel. Har ni de bästa Spånga-ramsorna? Sjung upp och fyll läktaren med era bästa tifon.

 • Träffa mittpunkten
  En äkta spångatradition där du är med och tävlar om fina priser i halvlek i matcherna. Kom närmst mittpunkten med en tennisboll och du har vunnit.

TA LUNCHEN OCH FIKAT I SPORTCAFÉT 

Sportcafét har bullat upp med hamburgare, korv och toast. Varför inte samla spelare och föräldrar och käka lunch i Sportcafét innan ni tar del av matcher och aktiviteter. När kaffesuget slår till finns koppen redo med något gott till för den sötsugne.VI SES PÅ SPÅNGADAGEN!

God Jul och Gott Nytt År!
2018-12-20 10:02

Önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Vi försöker dra igång verksamheten igen söndagen den 6:e januari.


//Henrik

Seger i OktoberBollen 2018
2018-10-29 09:09
Seger i Oktoberbollen 2018

Höst/Vintersäsongen kunde inte börja på bättre sätt!

Under helgen hade vi 2st lag med i cupen OktoberBollen, nivå Medel. Båda lagen stred på bra i vinterkylan och lag P05-2A med Thomas och Erik vid rodret, lyckades vinna cupen. 

Fantastiskt kul för killarna! Så stolt över dom. 

Sanktan avslutad, säsongen 2019 börjar närma sig
2018-10-18 13:50

Hösten har nu verkligen kommit till oss. Färgerna förgyller och svamparna skriker efter stekpannan.

Igår avslutade vi denna säsongs spel i Sanktan. En bitvis välspelad bortakamp mot Järfälla rundade av Sanktan och trots förlust, var stämning god. Vi kommer ta lärdom och ser med spänning fram emot höstens och vinterns utmaningar.

Vi börjar nästa vecka med spel i Oktoberbollen, 2st lag har vi med i Cupen och målsättning är hög. Därefter stundar en trevlig säsongsavslutning innan vi vänder blad och tar oss an säsongen 2019.


På återhörande.

//Henrik
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten