Nu är anmälan till årets knattefotbollsskola öppen för barn födda 2016 & 2017! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Uppstart - Nya lag för barn födda 2015

VÄLKOMMEN MED ER ANMÄLAN INFÖR LAGUPPSTART FÖR BARN FÖDDA 2015!

Varje år startar Spånga IS FK upp nya träningsgrupper för 7-åringar. Cirka 200 barn gör då sina första riktiga fotbollsträningar i föreningen. Inför 2022 är det barn som är födda 2015 som står på tur.

ANMÄLAN
Var noga med att ange rätt uppgifter och framför allt e-postadress i anmälningsformuläret nedan, eftersom all information och kommunikation kommer att skickas via e-post till dig som målsman.

 

Kostnaden för det första året i Spånga Fotboll är 1500 kr, vilket inkluderar medlemsavgift och spelaravgift. Fakturan skickas ut via e-post i januari innan första träningstillfället.

UPPSTART FÖR DIG SOM MÅLSMAN
Den 24 november bjuds alla målsmän in till ett uppstartsmöte. Under uppstartsmötet får du mer information om oss som förening och vad ditt barn kommer att få vara en del av under sin resa i vår verksamhet. Det blir också praktisk information kring de nybildade lagen, allt ifrån lagindelning och träningstider till material.

LEDARE - EN FANTASTISK UPPLEVELSE OCH RESA
Det är ni föräldrar som tillsammans blir ledare för våra lag. Det är en förutsättning för att vi ska kunna bilda lag och bedriva en rolig och utvecklande verksamhet för alla barn.

 

Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare för att vara ledare för ett gäng 7-åringar. Om du brinner för att ge barn en aktiv och rolig fritidsaktivitet så kommer vi att ge dig stöd och förutsättningar du behöver för att klara ledarrollen med bravur. Och sakta men säkert i takt med att spelarna utvecklas bygger vi på med mer kunskaper för dig.

Varje ledarteam består av minst fem ledare. I ledarteamet delar man upp olika uppgifter mellan sig. Det innebär bland annat att planera och hålla i träningar, coacha laget under matcher, skicka kallelser och fylla i närvaro på lagets aktiviteter och hålla kontakt med övriga föräldrar.

 

Både flickor och pojkar behöver ledare som förebilder som är både kvinnor och män. Det gör vår fotbollsverksamhet snäppet vassare! Målbilden är satt – för barn födda 2015 ska vi bilda ledarteam för alla lag som består av lika många kvinnor och män.

 

ANMÄL DIG SOM LEDARE

I anmälningsformuläret för ditt barn, kryssar du också i ditt intresse för ledarrollen. Som tack för att du engagerar dig ideellt får du en rabatt på ditt barns spelaravgift, vilket innebär att du endast betalar medlemsavgiften för dig och ditt barn under tiden som du är ledare.

 

VERKSAMHETEN STARTAR

Barn som får testa på och utöva flera idrotter har bäst förutsättningar att tycka om och hålla på med idrott hela livet och får den bästa idrottsliga utvecklingen. Därför start vi inte upp fotbollsverksamheten förrän i början av februari så att ditt barn kan prova någon vinteridrott. I februari kommer de nya ledarna att en gång i veckan bedriva roliga och utvecklande pass tillsammans med lagen. 

 

SEN ANMÄLAN OCH FRÅGOR

Det går givetvis jättebra att anmäla sig efter uppstartsmötet som var den 24 november. Det är bara att fylla i nedanstående anmälningsformulär så kommer ni sedan att få ett mail där all information ni som föräldrar behöver kommer finnas med inför träningsstarten i januari.

 

Har ni några frågor som rör bildandet av nya lag för barn födda 2015, kontakta ansvarig fotbollskonsulent Kevin Stillwell på 070-971 83 11 eller kevin.stillwell@spangafotboll.se 

 

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret. Varmt välkomna till Spångafamiljen!

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten