Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P10-3

Praktisk information till spelare och föräldrar
Kallelser
Vi skickar alltid ut kallelser till träningar och matcher. Normalt samlas vi 5 minuter innan träningen börjar och 45 minuter innan match. Det kan dock variera så håll koll på utskicket (se Sportadmin nedan).

Vi ber samtliga att svara på kallelser så snart det bara är möjligt och absolut innan sista anmälningstid. Detta för att vi ska kunna parera om någon inte kan vara med. Vi ber alla också skriva en orsak till varför man inte är med.

Träningskläder
För att vara med på träningen krävs egentligen endast benskydd och rätt skor (fotbollsskor utomhus, gympadojor inomhus). Många i laget har dock köpt Spångas blåa träningströja (kortärmad), blåa fotbollsstrumpor, blåa skjorts samt de flesta även Spångas träningsoverall.

Köp inte allt på en gång utan prata med någon av ledarna innan!

Det är dock inget krav på detta för att kunna träna.

Match och matchkläder
Till match krävs att alla spelare har Spångas blåa skjorts samt Spångas blåa fotbollsstrumpor och såklart rätt typ av skor. Matchtröjor (hemma) står klubben för, bortatröjor införskaffas gemensamt av laget. Extratröjor finns för dem som ännu inte införskaffat sådan.

För att få spela match krävs också att medlemsavgifter är betald. Detta för att försäkringar skall gälla.

Inköp
Du köper själv träningskläder från Stadium i Barkarby.

Vi gör dock med oregelbundenhet gemensamma inköp. Detta för kläder som man önskar namn eller inititaler på. Typiskt träningsoverall, mössa eller ryggsäck samt kanske även den blå träningströjan.

Skjorts och strumpor har inga initialer och köps enklast själv direkt i Barkarby.

Kommunikationskanaler
  • SportAdmin - Medlemsapp (länk) - En bra app där ni kan tacka ja/nej till träningar. All officiell information går via Sportadmin (som skickar vidare till epost)
  • WhatsApp - Inofficiell information. Använd gärna denna för att bjuda in till spontantfotboll, prata med övriga föräldrar eller ställa enklare frågor. Är du förälder i laget, kontakta ledarstaben så lägger vi till Dig.
  • Instagram - Laget har en Instagramkanal som man kan följa om så önskas, @spanga.p10.3.
  • Signal - Spelarna har även en chatt där de diskuterar spontanfotboll, tips och tricks. 


Har ni frågor? Tveka inte att kontakta någon i ledarstaben.
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten