Följ vår resa framåt på Facebook, du hittar oss via länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Fotbollscamp - Målvakt
Spånga IS Fotboll bjuder in till Målvaktscamp i augusti 2019!

Tillbringa avslutningen på sommarlovet med att utveckla dig själv som målvakt i Spånga Fotbolls Målvaktscamp! Campen genomförs samtidigt som Fotbollscamp - Augusti och på samma plats, Gläntans Bollplan, så man träffar även alla sina andra kompisar under dagarna här samtidigt. 

TEMA
Temat för campen är målvaktsspelet. Under tre dagar utbildas spelaren av våra kompetenta målvaktstränare och får en fördjupning i målvaktens anfallsspel och försvarsspel med fall- och greppteknik, positionering, spelet med fötterna och kommunikationen med utespelarna.

Alla träningspass sker under ledning av välutbildade målvaktsinstruktörer med egen erfarenhet från hög nivå i samband med vår vanliga Augusticamp på Gläntans Bollplan.

DATUM OCH PLATS
Åldersklasser: Barn födda 2007 - 2010
Datum: 14 - 16 Augusti
Tid: 10.00 - 15.00

ANMÄLAN OCH KOSTNAD
Anmälan gör du genom att fylla i anmälningsformuläret via länken här. Antalet platser till Målvaktscampen är begränsat till 16 och det är först till kvarn som gäller. 

Kostnad är 1.300 kr. I deltagaravgiften ingår fotbollsträning, lunch, mellanmål samt en träningströja från Adidas. Efter att ni har anmält er skickas en faktura via e-post inom kort. Fakturan måste vara betald för att få delta. Vid avanmälning efter vecka 25 sker inte någon återbetalning.

KALLELSE OCH FRÅGOR
Kallelse med mer information skickas ut vecka 31.

Har ni några frågor om Målvaktscamp - Augusti, kontakta kansliet på kansli@spangafotboll.se eller våra fotbollskonsulenter direkt, uppdaterade kontaktuppgifter finns alltid på hemsidan här: kontakt

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten