Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Välkomna till Träna Mera!

Under hela 10 veckor i höst erbjuder vi möjligheten till extrapass för de spelare som vill träna en extra gång i veckan utöver sina vanliga lagträningar.

 

Träningarna sker under ledning av Deven Rashed som är Utvecklingsansvarig och Kevin Stillwell Fotbollskonsulent för spelform 3v3-7v7.

Deven Rashed har en gedigen nationell tränarkarriär och erfarenhet från en lång rad akademier utomlands. Han har tidigare arbetat som akademichef och utvecklingsansvarig i flera svenska elitföreningar där han varit med och fostrat spelare ut i Europa och våra ungdomslandslag. 

Kevin Stillwell har en gedigen nationell tränarkarriär och erfarenhet från ett flertal svenska fotbollsföreningar. Han har även en idrottsakademisk bakgrund som passar perfekt i rollen som en av föreningens fotbollskonsulenter. 


Tillsammans tror vi att dessa ledarna är perfekta för extra passen och vårt arbeta att omsätta Spångamodellens spelarutbildning och metodik som främjar modiga, ansvarstagande och kreativa Spångaspelare. 

 

Passen körs varje fredag under 10 veckor utomhus på Solhems Bollplan (Gribbyvägen 101) med start den 21 augusti och avslutning den 23 oktober:


·         Flickor födda 2008, 2009 och 2010 tränar 16:30-17:30 varje fredag på Solhems Bollplan 

·         Pojkar födda 2010 och 2011 tränar 16:30-17:30 varje fredag på Solhems Bollplan 

·         Pojkar födda 2008 och 2009 tränar 17:30-18:30 varje fredag på Solhems Bollplan


Platserna är begränsade till 16 spelare per grupp och först till kvarn gäller vid anmälan. Kostnaden är 1500 kronor för hela vårperioden på 10 veckor. 

Vänligen notera att alla höstens grupper senast blev fullbokade inom 7 timmar från det att anmälan öppnade, eventuella anmälningar efter fullbokade grupper ges plats i turordning vid eventuella avbokningar.

 

·         Flickor födda 2008, 2009 och 2010 anmäler sig via länken här!


·         Pojkar födda 2010 och 2011 anmäler sig via länken här!


·         Pojkar födda 2008 och 2009 anmäler sig via länken här! (Fullbokad, kommande anmälningar hamnar på reservlistan)


Vid frågor kontakta utvecklingsansvarig Deven Rashed på 076-882 82 06 eller deven.rashed@spangafotboll.se


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vad är Träna Mera?
Träna Mera är en del av vår akademiverksamhet där alla spelare som önskar ges möjlighet till ett extrapass med fotboll utöver sin vanliga lagverksamhet. Träningspassen utgår från vår filosofi om att utbilda modiga fotbollsspelare och fokuserar på hur man som spelare kan lösa 1v1-situationer med boll och hantera bollen på små ytor.

All träning leds av några av landets allra främsta instruktörer på området och är individanpassad. Inga särskilda krav ställs på deltagarna utan passen skall ses som en extra möjlighet till utveckling.

Vad behövs vid deltagande?
Inga särskilda förkunskaper, däremot fotbollsskor och benskydd på under fotbollspasset. Vi samlas fem minuter innan respektive pass på plats i Vinstaskolan under vintersäsongen samt vid ingången på Solhems Bollplan under vår och höst.

Träna Mera - Höstsäsongen 2020 (21 augusti - 23 oktober)
Anmälan öppnar vid informationsutskick i juni.


 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten