Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Välkomna till Träna Mera!

Under hela 10 veckor i vinter erbjuder vi möjligheten till extrapass för de spelare som vill träna en extra gång i veckan utöver sina vanliga lagträningar.

 

Träningarna sker under ledning av Deven Rashed som har en gedigen nationell tränarkarriär och erfarenhet från en lång rad akademier utomlands. Han har tidigare arbetat som akademichef och utvecklingsansvarig i flera svenska elitföreningar där han varit med och fostrat spelare ut i Europa och våra ungdomslandslag. Nu är han utvecklingsansvarig i Spånga Fotboll och med sin erfarenhet och metodik är han den perfekta ledaren för extrapassen och vårt arbete med att utveckla modiga, kreativa och ansvarstagande Spångaspelare.

 

Passen körs varje fredag under 10 veckor inomhus i Vinstaskolan Västra (Sorterargatan 26) med start den 10 januari och avslutning den 20 mars (notera att under sportlovet, fredagen den 28 februari, sker ingen träning och den fredagen räknas inte heller in i vinterperioden på 10 veckor):


·         Spelare födda 2010 och 2011 tränar 17:00-18:00 varje fredag i Vinstaskolan Västra

·         Spelare födda 2008 och 2009 tränar 18:00-19:00 varje fredag i Vinstaskolan Västra


Platserna är begränsade till 16 spelare per grupp och först till kvarn gäller vid anmälan. Kostnaden är 1200 kronor för hela vinterperioden på 10 veckor och en bekräftelse med kallelse och faktura kommer via mail inom en till två arbetsdagar. Vänligen notera att alla höstens grupper senast blev fullbokade inom 7 timmar från det att anmälan öppnade, eventuella anmälningar efter fullbokade grupper ges plats i turordning vid eventuella avbokningar.

 

·         Spelare födda 2010 och 2011 anmäler sig via länken här! (Fullbokad)

·         Spelare födda 2008 och 2009 anmäler sig via länken här! (Anmälan till grupp 2 nu öppen, de tränar 17:00-18:00 varje fredag i Sundbyskolan).


Vid frågor kontakta ansvarig fotbollskonsulent på 0708-82 82 83 eller stefan.sundbeck@spangafotboll.se


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vad är Träna Mera?
Träna Mera är en del av vår akademiverksamhet där alla spelare som önskar ges möjlighet till ett extrapass med fotboll utöver sin vanliga lagverksamhet. Träningspassen utgår från vår filosofi om att utbilda modiga fotbollsspelare och fokuserar på hur man som spelare kan lösa 1v1-situationer med boll och hantera bollen på små ytor.

All träning leds av några av landets allra främsta instruktörer på området och är individanpassad. Inga särskilda krav ställs på deltagarna utan passen skall ses som en extra möjlighet till utveckling.

Vad behövs vid deltagande?
Inga särskilda förkunskaper, däremot fotbollsskor och benskydd på under fotbollspasset. Vi samlas fem minuter innan respektive pass på plats i Vinstaskolan under vintersäsongen samt vid ingången på Nälsta BP under vår och höst.

Träna Mera - Vårsäsongen 2020 (Flyttad, startar 17 april, anmälan öppnar vecka 13)
Anmälan öppnar i april.

Träna Mera - Höstsäsongen 2020 (21 augusti - 23 oktober)
Anmälan öppnar vid informationsutskick i juni.


 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten