Dags för barn födda 2013 att bilda lag, mer information via länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Välkomna till Träna Mera!

Under fem veckor i höst erbjuder vi möjligheten till extrapass för de spelare som vill träna en extra gång i veckan utöver sina vanliga lagträningar.


Träningarna sker under ledning av Homan Beglarbegian som har en gedigen internationell tränarkarriär med erfarenhet från en lång rad akademier utomlands samt som akademitränare i svenska elitföreningar, han är erkänt duktig på att utveckla spelares teknik och är den perfekta ledaren för extrapassen och vårt arbete med att utveckla modiga, kreativa och ansvarstagande Spångaspelare när han nu är på plats hos oss under hösten.


Passen körs varje fredag under fem veckor på Nälsta BP med start den 30 augusti och avslutning den 27 september:


  • Spelare födda 2009 och 2010 tränar 17:00-18:00 varje fredag på Nälsta BP
  • Spelare födda 2007 och 2008 tränar 18:00-19:00 varje fredag på Nälsta BP

Platserna är i ett första läge begränsade till 12 spelare per grupp och först till kvarn gäller vid anmälan. Kostnaden är 500 kronor för de fem veckorna och en bekräftelse med kallelse och faktura kommer via mail i samband med anmälan. 


  • Spelare födda 2009 och 2010 anmäler sig via länken här! (FULLBOKAD - Gör gärna en anmälan så meddelar vi om vi kan öppna upp eventuella extraplatser)
  • Spelare födda 2007 och 2008 anmäler sig via länken här! (FULLBOKAD - Gör gärna en anmälan så meddelar vi om vi kan öppna upp eventuella extraplatser)


Vid frågor kontakta ansvarig fotbollskonsulent på 0708-82 82 83 eller stefan.sundbeck@spangafotboll.se


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vad är Träna Mera?
Träna Mera är en del av vår akademiverksamhet där alla spelare som önskar ges möjlighet till ett extrapass med fotboll utöver sin vanliga lagverksamhet. Träningspassen utgår från vår filosofi om att utbilda modiga fotbollsspelare och fokuserar på hur man som spelare kan lösa 1v1-situationer med boll och hantera bollen på små ytor.

All träning leds av några av landets allra främsta instruktörer på området och är individanpassad. Inga särskilda krav ställs på deltagarna utan passen skall ses som en extra möjlighet till utveckling.

Konceptet testas nu under hösten i begränsad form innan utvärdering och eventuell fortsättning framåt.

Vad behövs vid deltagande?
Inga särskilda förkunskaper, däremot fotbollsskor och benskydd på under fotbollspasset. Vi samlas fem minuter innan respektive pass startar vid ingången på Nälsta BP. 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten