Nu bildar vi nya lag för barn födda 2015! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Fotbollscamp - Sommar 2021

Fotbollscamp - Sommar 2021

Spånga IS Fotboll bjuder in till Fotbollscamp - Sommar 2021!

 

OBS! Fotbollscamp - Sommar 2021 är fullbokad. Kommande anmälningar sätts upp på en reservlista, som vi fyller på ifrån vid eventuella avhopp. Om vi kan erbjuda er en plats så kommer vi att kontakta er.

 

Inled sommaren med Spånga IS Fotbolls populära sommarfotbollscamp.

I år är alla barn födda 2009 - 2014 varmt välkomna att starta sommaren tillsammans med oss i Spånga IS Fotboll och våra utbildade ungdomsledare.

 

TEMA
Under Fotbollscamp - Sommar får ni, tillsammans med spelare från Spånga Fotboll och andra föreningar, en rolig och fotbollsfylld start på sommarlovet. Verksamheten bedrivs enligt vår utbildningsplan "Spångamodellen" och fokuserar mest på att barnen ska ha roligt, skaffa nya vänner och spela så mycket fotboll som möjligt. Sommarcampens träningsupplägg utgår från spelet fotboll där vi genom att skapa glädje och en hög aktivitetsgrad för barnen, på bästa sätt främjar deras inlärning, såväl personlig som idrottslig.

 

DATUM & PLATS

Fotbollscamp - Sommar 2021 hålls på tre olika planer: Solhems Bollplan, Nälsta Bollplan och Gläntan under fyra dagar vecka 24 (14-17 juni) mellan klockan 09.00-15.00.

 

KOSTNAD

Kostnaden för sommarfotbollsskolan är 1500 kr och då ingår, förutom träningstillfällena, ett paket med träningströja från Adidas, vattenflaska och egen fotboll. Det ingår givetvis lunch till barnen samt en frukt till mellanmål varje dag.

 

Anmälan gör du genom att klicka på länken HÄR! 

 

ANMÄLAN & BETALNING

Antalet platser till Fotbollscamp – Sommar 2021 är begränsade och det är först till kvarn som gäller. En faktura skickas ut via e-post i god tid innan sommarcampen börjar och fakturan måste vara betald för att få delta.

 

Vid avanmälning efter vecka 20 sker inte någon återbetalning.

 

KALLELSE & FRÅGOR

Kallelse skickas ut via e-post under vecka 22.

 

Har ni några frågor om Fotbollscamp – Sommar 2021, kontakta vår fotbollsutvecklare Ben Åsberg Cronshaw på 076-882 82 06 alternativt ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten