Följ vår resa framåt på Facebook, du hittar oss via länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Knattefotbollsskola för barn födda 2013
Spånga IS Fotboll bjuder in till knattefotbollsskolan 2019 för barn födda 2013

TEMA
Här får ditt barn fem pass på våren och fem pass på hösten där vi på ett lekfullt och roligt sätt ger en inblick i spelet fotboll. På plats finns våra utbildade ungdomsledare som är rustade för att möta barnen utifrån deras förutsättningar. Att vara med i Knattefotbollskolan är ett jättebra tillfälle att lära sig grundkunskaper i spelet fotboll, men också lära känna nya Spångakompisar.

DATUM OCH PLATS
Knattefotbollsskolan hålls på Gläntans IP på måndagar och torsdagar mellan 17.30-18.30 med start vecka 19. Ni väljer själva vilken dag ni vill vara med på utefter vad som passar er bäst. Knattefotbollsskolan pågår på den dagen ni väljer fram tills vecka 23 innan vi tar ett sommaruppehåll. Återstart sker sedan vecka 34 efter sommarlovet.

Gläntan IP - Adress: Kälvestavägen 66

ANMÄLAN OCH KOSTNAD
Anmälan gör du genom att klicka på länken här. Antalet platser till knattefotbollsskolan är begränsade och det är först till kvarn vid anmälan som gäller. 

Kostnaden för årets knattefotbollsskola är 1300 kr och då ingår förutom träningstillfällena även en träningströja från Adidas, en vattenflaska och en egen fotboll. Efter att ni har anmält er så kommer en bekräftelse samt faktura att skickas till er via e-post inom kort. Fakturan måste vara betald för att få delta. Vid avanmälan efter vecka 15 sker inte någon återbetalning.

KALLELSE OCH FRÅGOR
Kallelse skickas ut vecka 17 via e-post. 

Har ni några frågor om knattefotbollsskolan, kontakta kansliet på 08-761 10 11 eller ansvarige fotbollskonsulent Kevin Stillwell på 070-971 83 11 eller kevin.stillwell@spangafotboll.se


BILDANDE AV NYA LAG FÖR BARN FÖDDA 2013
Efter knattefotbollsskolan så kommer vi under hösten att bilda nya lag för barn födda 2013 inför år 2020. Denna process kommer ni som föräldrar att få mer information om under hösten.
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten