Följ vår resa framåt på Facebook, du hittar oss via länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Knattefotbollsskola för barn födda 2014
OBS! Knattefotbollsskolan för barn födda 2014 är nu fullbokad. Samtliga nya anmälningar hamnar på reservlistan och vid avbokningar ges dessa plats utefter datum på inkommen anmälan. 

TEMA
Lek-knattefotbollsskola är för de allra yngsta lirarna födda 2014. Här får ditt barn sin första kontakt med fotbollsverksamheten där vi på ett lekfullt och roligt sätt ger deltagarna fem pass på våren och fem pass på hösten och en inblick i spelet fotboll. På plats finns våra utbildade ungdomsledare som är rustade för att möta barnen utifrån deras förutsättningar.

DATUM OCH PLATS
Lek-knattefotbollsskolan hålls på Gläntan IP på onsdagar mellan 17.30-18.30 med start vecka 19. Den pågår sedan på onsdagar fram tills vecka 23 innan vi tar ett sommaruppehåll. Återstart sker vecka 34.

Gläntans IP - Adress: Kälvestavägen 66

ANMÄLAN OCH KOSTNAD
Anmälan gör du genom att klicka på länken här. Antalet platser till Lek-knattefotbollsskolan är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Kostnaden för årets Lek-knattefotbollsskola är 1300 kr och då ingår förutom träningstillfällena även en träningströja från Adidas, en vattenflaska och en egen fotboll. Efter att ni har anmält er så kommer en faktura skickas till er inom kort via e-post. Fakturan måste vara betald innan Lek-knattefotbollsskolan börjar för att få delta. Vid avanmälan efter vecka 15 sker inte någon återbetalning.

KALLELSE OCH FRÅGOR
Kallelse skickas ut vecka 17.

Har ni några frågor om Knattefotbollsskolan för barn födda 2014, kontakta kansliet på 08-761 10 11 eller 070-971 83 11 alternativt på kevin.stillwell@spangafotboll.se

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten