3-0 seger i premiären mot Vallentuna
2020-08-19 22:37
Denise som gör sitt första nickmål i Spångatröjan
Efter en lång väntan är serien äntligen igång!  Premiären var mot Vallentuna som spelades på Spånga IP.

Vi började matchen riktigt bra med ett fint passningsspel och hög press på Vallentuna spelarna. Detta resulterade i en 1-0 ledning efter ett riktigt snyggt anfall där Paulina spelar fram till Malin som sätter bollen i nät.
Bara tre minuter senare nickar Denise in bollen på en frispark från Leila. I halvtid står det 2-0 till Spånga.

I andra halvlek fortsätter vi att rulla boll och skapar chanser men vi slarvar i vårt passningsspel vilket gör att Vallentuna tar över spelet och får några farliga lägen. Madde gör ett bra jobb i målet.
I minut 86 säkrar vi segern genom att Paulina gör mål. Vi tackar Vallentuna, domarna och publiken för en härlig premiär!