Dam

Revanschsuget damlag tar 3 poäng!
2018-08-20 22:17
Ett riktigt revanschsuget damlag tog emot Marieberg i lördags efter förra veckans förlust mot Lindhagen.
Det tar inte mer än 25 minuter efter att vi hälsat Marieberg välkomna till Spånga IP och matchen dragit igång innan Sofia har lagt bollen vid sidan av målvakten för 1-0 och Leila trycker in 2-0.
Vi kliver in, hittar vårt spel och för matchen.

Sedan händer det klassiska, vi börjar slappna av och bjuder in Marieberg i matchen. De är inte sena på att ta möjligheten, skapa stress och se till att vi tappar vårt spel. Inga fler mål innan halvlek.

Trots samtalen i pausen börjar andra halvlek inte bättre. Spelarna är fortsatt stressade av Mariebergs press, vi har tappat vårt passningsspel och tillslut gör bortalaget 2-1. Målet skapar en riktig kämpaanda och ju närmre minut 90 vi kommer desto mer springer, jobbar och krigar Spånga för varandra och tre poäng.

Vi vinner trots att vi under stora delar av matchen låtit Marieberg föra spelet. Vi vet vad vi behöver fokusera vidare på i träning men det är en härlig känsla att ta 3 poäng tack vare inställningen att aldrig ge upp.

Kommande vecka möter vi Åkersberga och laddar upp med bra träningspass fram tills dess.
Tack till bollflickorna som inte bara hämtade bollar utan också hade med sig uppskattad fika till försäljning.