Dam

Marieberg-Spånga 1-1
2018-06-12 21:08
Det var en tuff match som spelades på Stadshagens IP under söndagskvällen.
Vi kommer till matchen med målet att gå om Marieberg. Vi har en härlig stämning på uppvärmningen och det känns väldigt bra.
Men i början av matchen blir vi lätt lästa och Marieberg skär av passningsvägarna och vi kommer inte upp i vårt spel. Det resulterar i en hörna där vi tappar markering och Marieberg gör 1-0.

Men sista 30 minuterna av halvleken tar vi över och det känns väldigt bra! Vi skapar lägen på lägen men får tyvärr inte in bollen. I halvlek pratar vi om att vi måste göra det svårare för Marieberg och att vi inte kan vänta in bollen utan måste in i situationen.

Vi börjar andra och vi äger spelet men vi kommer inte till lika många chanser i andra och deras spelare gör det bra och svårt för våra anfallare att komma fram. När det är 15 minuter kvar går vi ner på 3-backslinje och sätter upp en till i anfallet. Det gör att vi stör Mariebergs försvarsspel och vi skapar ytor för varandra och det gör tillslut att vi spelar oss fram till läge och Sofia trycker upp bollen i nättaket och vi gör 1-1.

Vi åker från matchen med en besvikelse att vi inte vann men att det ändå var skönt att få med oss en poäng! Nu är det en match kvar på måndag den 18/6 innan uppehållet och där är det bara 3 poäng som gäller! Vi ska inte tappa vår 3:e placering utan fortsätta sätta press på Ekerö och Marieberg!