SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P05-2

God Jul och Gott Nytt År
2020-12-21 14:49

Året 2020 är väl kanske inte året som man minns med glädje, men det finns ögonblick som man minns tillbaka på och som värmer en i tuffa tider.


Jag minns den magiska första halvleken som vi spelade den 30:e augusti mot ett stark Danderyd. Det låg liksom innan matchen i luften att något var på gång. Vi hade kämpat, slitit men inte riktigt fått till det, killarna hade inte jobbat alla åt samma håll. Men till matchen mot Danderyd så hade en ordentlig matchplan spikats, alla visste vad som gällde och vad som skulle göras. Danderyd var överlägsna serieledare och vi låg massor med poäng ifrån dom, på pappret en enkel seger till dom.

Det åskade och mullrade i himlen, det var elektricitet i luften. Vi spelade det första halvlek med en vilja, en kämpaglöd som var fantastisk att se och när Elias hoppade upp och slår in en galet fin, stenhård bissa, då slog mitt hjärta 300 pulser av glädje. Fullständig magi, jag får gåshud än idag när jag tänker på det målet...


Efter den matchen hände något, vi började spela mer som ett lag, vi tog några riktigt fina vinster och en bra grund för framtiden lades. 


Om inte restriktioner sätter stopp för oss, så siktar vi på att dra igång verksamheten igen vecka 2.


Nu tar vi lite ledigt, samlar krafter, äter god mat, är med familjen och firar Jul och Nyår med glädje.  


God Jul och Gott Nytt År


Nyhetsarkiv
Jämna matcher i Sanktan2019-09-17 08:35
Seger i genrepet!2018-04-03 12:38
Försäljning av Newbody2018-03-07 13:07
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten