Dags för barn födda 2013 att bilda lag, mer information via länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P05-2

Spånga IS Fotbollsklubb
1 - 5
Södertälje FK
Spånga IS Fotbollsklubb1 - 5Södertälje FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 mars, 17:45
Plats:Brunnsäng IP (Södertälje)
Serie:Träningsmatcher
Samling:17:00
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: 11-manna - 2 * 35 min
Matchstart 17:45

OBS! Detta gäller om vädret tillåter.
Trupp:Alex Randow
Axel Esshagen
Elias Söderberg
Emir Ayranci
Erik Taxell
Felix Rundqvist
Hugo Gutell
Isaac Hedlund
Jonathan Aktas
Kevin Klimt
Knut Ahnlund
Lucas Bäckström
Ludvig Tollqvist
Oscar Ahlberg
Tuff träningsmatch i Södertälje
2018-03-15 13:32
Högt tempo och stundtals bra spel i träningsmatchen mot Södertälje FK.
Återigen match i storformat: 11-manna, bollstorlek 5, söndagskväll, storpublik och minusgrader. 
70 minuters stenhård kamp mot hårdsatsande Södertälje FK slutade med förlust. Resultatet är såklart av mindre vikt och återigen visar vi på god kampvilja och stundtals även ett bra spel. 

Vi startar matchen på ett bra sätt och spelar med hög press. Spånga skapar en del fina kombinationer, framförallt längs kanterna, men det är Södertälje som skapar de riktiga farligheterna. Efter kvarten spelad rasslar det till i nätet och hemmalaget tar ledningen efter ett fint anfall. Kort därefter, på en tilltrasslad situation framför vårt mål, kan Södertälje även peta in kvällens andra mål. 

Södertälje har en nyckelspelare på det inre mittfältet som sticker ut från mängden. Han styr allt spel och visar på ett stort fotbollskunnande och en enorm löpstyrka. I slutet av första halvlek faller vi för lågt med laget och hemmalaget utökar till rättvisa 3-0.

Ny formation och nya tag i andra halvlek. Vi ställer upp med en 3-5-2-uppställning och får genast bättre koll på tillställningen. Liam har ett bra halvtidssnack med grabbarna och i andra halvlek är det Spånga som tar tag i taktpinnen. Efter ett fint uppspel och en snabb omställning kommer Ludde i bra läge och trycker in reduceringen. 3-1 på tavlan och vi får lite extra syre att jobba med. 

Vi drar tyvärr på oss en del skador och känningar en bit in i andra halvlek vilket gör att vi tappar i arbetsförmåga och matchen rinner sakta ifrån oss. Trots att alla gör sitt yttersta så orkar vi inte hålla ihop bitarna sista tio och matchen slutar 5-1. Vi märker tydligt av bristen på "riktiga" fotbollsträningar, så när väl Kung Bore släpper sitt järngrepp över Spånga (med omnejd) så ser framtiden riktigt ljus ut.

Förutom Coach Liams taktiska genidrag i halvtid passar vi även på lyfta fram killarnas moral och kampvilja. Ett extra plus också för Hugo i kassen som höll oss kvar i matchen när det gick tungt i första halvlek.

//Ledarna


<< Tillbaka

 
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten