Dags för barn födda 2013 att bilda lag, mer information via länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P05-2

Djurgården
5 - 2
Spånga IS Fotbollsklubb
Djurgården5 - 2Spånga IS Fotbollsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 mars, 19:30
Plats:Vinnarhallen (Bosön) Samling 18:30
Serie:Träningsmatcher
Samling:18:30
11-mannapremiär i Vinnarhallen
2018-03-07 13:30
Fokuserade Spångaspelare får taktiska halvtidsdirektiv i mötet mot Djurgården.
Spånga gick på knock i säsongens blott andra träningsmatch där Djurgårdens IF stod för motståndet. Trots en stark inledning, och 0-2 ledning, föll vi med rätt klara 5-2 efter en stark DIF-forcering under andra halvlek.
11-manna, STOR plan, nykomponerad laguppställning och ett oprövat spelsystem. Det var mycket som skulle klaffa för att få ut maximalt av grabbarna under söndagskvällen. Killarna kämpade hårt och hjälpte varandra under hela matchen och sånär räckte det hela vägen.

Vi spelar med hög press under hela matchen vilket gör att vi i andra halvlek inte riktigt orkar tajta till de viktiga ytorna i och framför boxen. DIF gör det bra och utnyttjar sina lägen väl, däribland en otagbar frispark via ribban och in. Djurgårdens nummer 11 har en fantastisk kväll och står för fina dribblingar, assist och mål. Hatten av.

Vi har flertalet vassa chanser under matchen men får inte riktigt till det i de avgörande momenten. I andra halvlek när matchen står och väger vid 2-2 gör deras målvakt en enastående parad på ett friläge. Mål där och slutresultatet hade med all säkerhet blivit något helt annat.

Det är aldrig kul att förlora efter tappad ledning, men med några dagars distans till matchen ska vi ändå känna oss nöjda med insatsen. Även motståndarledarna berömde oss för vårt höga tempo och kämparglöd.

Känslan hos oss ledare är att fotbollsframtiden ser rätt ljus ut för Spånga IS FK P05-2!

/Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten