Anmälan till årets Knattefotbollsskola för barn födda 2013 och 2014 är nu öppen genom länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P02-1

Viggbyholms IK
vs
Spånga IS Fotbollsklubb
Viggbyholms IKvsSpånga IS Fotbollsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 februari, 17:00
Plats:Vikingavallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Match mot div 1-laget Viggbyholms IK på uppvärmda Vikingavallen i Täby nu på lördag.

Samling 17:00 på plats, matchstart 18:15. Adressen till Vikingavallen är Hövdingavägen 1 i Täby. Kartlänk med vägbeskrivning finns bifogad här: https://kartor.eniro.se/m/SHYyK
Restid cirka 20 minuter.

Tag med vanliga matchställen. Vi spelar i blåvita hemmastället, blåa short samt blåa strumpor.

Ordinarie trupp spelar, inga provspelare idag, Meddela Ali om det skulle vara något via sms.
Kryss mot Viggan
2019-02-25 17:48
U17-laget ställdes inför ett svårare prov i säsongens andra träningsmatch, inte bara på grund av en del sjukdomar utan också för att ett starkt Viggbyholms U17 stod för motståndet.
Men det var ändå Spånga som började bäst och var klart spelförande mot ett Viggbyholm som låg lågt och kompakt utan att bjuda på mycket till yta mellan lagdelarna i ett försök att kunna behålla energin i omställningsspelet under hela matchen.

Spånga skapade ett antal chanser, med ett par avslut centralt strax utanför straffområdet och en lobbad boll som retfullt studsade stolpe ut efter att Viggans målvakt kommit långt ut. Men till slut kunde Viggan inte hålla emot och ledningsmålet kom till på en hörna från höger, det dubblerades sedan efter en indirekt frispark i straffområdet på en bedömd hemåtpass.

I den andra halvleken gick tempot ned en aning, lagen är fortfarande tidigt på säsongen och har inte riktigt 90 minuter av hög intensitet i sig ännu. Spånga mönstrar alla inlånade U16-spelare och fortsätter vara spelförande utan att riktigt ges samma ytor centralt, Viggan styr ofta skickligt ut på sin vänsterkant och stänger in.

Istället är det en första kvittering som kommer till på en vacker frispark långt utifrån, och ironiskt nog en kvittering till 2-2 på en indirekt frispark efter en bedömd hemåtpass.

Spånga skapar ytterligare ett antal halvchanser och en del avslut utifrån och borde kanske åkt hem med tre poäng. Men laget behöver hålla uppe intensitet och skärpan under en längre period för att helt rättvist kunna ta med sig de tre poängen nästa gång.


<< Tillbaka

 
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten